Zupa krem z cukinii i awokado Przepis pochodzi z diety odchudzającej dla kobiet od dietetyka z Diet & Fit <--- Składniki: Awokado - 1/2 sztuki (70g) Cukinia - 2 i 1/3 sztuki (600g) Krem kokosowy, puszka - 15 łyżek (30g) Pieprz czarny - 1 szczypta (1g) Słonecznik, nasiona, łuskane - 1 łyżka (10g) Sól Himalajska Sante 350g - 1/5 łyżeczki (1g) Woda - 1/3 szklanki (100ml) Sposób przygotowania: Cukinię obrać i pokroić, a następnie ugotować z niewielką ilością wody. Awokado obrać i zblendować z wodą i kremem kokosowym. Do blendera dodać następnie cukinię i raz jeszcze zmiksować całość. Zupę podawać ciepłą, posypaną prażonym słonecznikiem. Doprawić do smaku. Zupa krem z cukinii i awokado (E: 388kcal, B o.: 11.49g, T: 20.6g, W o.: 43.44g) Przepis pochodzi z diety odchudzającej dla kobiet od dietetyka z Diet & Fit <---
Witaj w świecie zdrowego gotowania! Odkryj tysiące przepisów na naszym fit blogu, które pomogą Ci schudnąć i cieszyć się smacznym jedzeniem.