Wartości odżywcze:
- Energetyczność posiłku: 579,31 kcal
- Białko: 18,19 g
- Tłuszcz: 14,98 g
- Węglowodany: 92,25 g
Składniki:
- Płatki owsiane - 6,5 łyżki (65 g)
- Gruszka - 1 duża sztuka (170 g)
- Żurawina suszona - 2,5 łyżki (30 g)
- Słonecznik - 3 łyżki (25 g)
- Jogurt naturalny 2% - 0,5 szklanki (130 g)
Sposób przygotowania:
1. Płatki owsiane zalej niewielką ilością wrzątku, tuż nad poziom płatków.2. Odstaw na 2-5 minut do napęcznienia.
3. Dodaj jogurt, gruszkę pokrojoną w plastry, żurawinę oraz słonecznik.
Na skróty
- Strona główna
- Jak zrzuciłem 35kg
- przepisy na instagramie
- Suplementy Diety
- Wywiad dla Bakalland
- Dieta i treningi dla Pań