środa, 14 czerwca 2017

Shake z marchewką, gruszką i brzoskwinią

Wartości odżywcze:

  • Energetyczność posiłku: 496,55 kcal
  • Białko: 20,23 g
  • Tłuszcz: 14,04 g
  • Węglowodany: 71,84 g

Składniki:

  • Jogurt naturalny 2% - 1,25 szklanki (325 g)
  • Marchew - 2 średnie sztuki (180 g)
  • Gruszka - 3 małe sztuki (275 g)
  • Brzoskwinia - 3 małe sztuki (180 g)
  • Orzechy włoskie - 0,75 garści (23 g)

Sposób przygotowania:

1. Owoce i warzywa umyj i pokrój.
2. Blenduj razem z jogurtem.
3. Opcjonalnie rozcieńcz odrobiną wody.
4. Całość posyp orzechami.

Diety specjalnie dla kobiet     

Szukaj na tym blogu

35 kilo mniej