Twarożek z rzodkiewką, natką pietruszki i słonecznikiem
WARTOŚCI ODŻYWCZE:
Energia: 364 kcal
Białko: 27 g
Tłuszcz: 11 g
Węglowodany: 39 g
SKŁADNIKI:
Serek twarogowy ziarnisty - 6 łyżek (140 g)
Chleb graham - 2 duże kromki (75 g)
Słonecznik - 2,5 łyżeczki (12 g)
Natka pietruszki - 0,5 pęczka (9 g)
Rzodkiewka - 5 dużych sztuk (85 g)
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:
1. Rzodkiewkę umyj, obierz i drobno pokrój.
2. Dodaj do serka wiejskiego.
3. Całość posyp natką pietruszki i pestkami słonecznika.
4. Dopraw pieprzem i ziołami prowansalskimi wedle uznania.
5. Podawaj z pieczywem.
Opieka Dietetyka w promocyjnej cenie 3 miesiące za jedyne 149zł
Komentarze
Prześlij komentarz