Deser z kaszy jaglanej i żurawiny - 1 porcja Składniki: Wiórki kokosowe - 1 łyżka (6g) Czekolada gorzka - 1/2 kostki (5g) Kasza jaglana - 1/2 woreczka (50g) Mleko sojowe - 1/4 szklanki (55ml) Płatki migdałowe Helio - 1/8 szklanki (5g) Żurawina suszona Helio - 1 garść (40g) Sposób przygotowania: Kaszę ugotować w wodzie zgodnie z instrukcją na opakowaniu. Po odcedzeniu przełożyć ponownie do pustego garnka. Dolać mleko sojowe. Zblendować na gładką masę. W pucharku układać składniki w następującej kolejno warstwami. Posypać żurawiną i wiórkami kokosowymi. 112 sprawdzonych przepisów które odchudziły ponad 10000 kobiet : https://dietandfit.pl/tania-latwa-dieta
„Witaj na blogu Wojti Gotuje! Znajdziesz tu zdrowe przepisy dla zapracowanych, które pomogą Ci schudnąć i cieszyć się pysznymi posiłkami. Oferujemy szybkie i łatwe do przygotowania fit przepisy na śniadania, obiady, kolacje oraz zdrowe przekąski. Odkryj moc przypraw i naucz się gotować zdrowo bez poświęcania dużo czasu!”