niedziela, 11 czerwca 2017

Kanapki z mojej diety

Kanapki z szynką, sałatą i ogórkiem kiszonym

 

Wartości odżywcze:

  • Energetyczność posiłku: 496,55 kcal
  • Białko: 21,76 g
  • Tłuszcz: 18,85 g
  • Węglowodany: 59,23 g

Składniki:

  • Chleb graham - 4 średnie kromki (130 g)
  • Masło - 1,5 łyżki (16 g)
  • Szynka kanapkowa - 3,25 plastra (65 g)
  • Ogórek kiszony - 2,5 sztuki (140 g)
  • Sałata maślana - 1,5 liścia (16 g)

Sposób przygotowania:

1. Pieczywo posmaruj masłem.
2. Sałatę umyj i ułóż na pieczywie.
3. Na pieczywie połóż plaster szynki.
4. Ogórka opłucz, pokrój w plasterki i ułóż na kanapce.

Diety specjalnie dla kobiet   

Szukaj na tym blogu

35 kilo mniej