Kanapki z szynką, sałatą i ogórkiem kiszonym
Wartości odżywcze:
- Energetyczność posiłku: 496,55 kcal
- Białko: 21,76 g
- Tłuszcz: 18,85 g
- Węglowodany: 59,23 g
Składniki:
- Chleb graham - 4 średnie kromki (130 g)
- Masło - 1,5 łyżki (16 g)
- Szynka kanapkowa - 3,25 plastra (65 g)
- Ogórek kiszony - 2,5 sztuki (140 g)
- Sałata maślana - 1,5 liścia (16 g)
Sposób przygotowania:
1. Pieczywo posmaruj masłem.2. Sałatę umyj i ułóż na pieczywie.
3. Na pieczywie połóż plaster szynki.
4. Ogórka opłucz, pokrój w plasterki i ułóż na kanapce.
Diety specjalnie dla kobiet