Risotto z zielonym pesto z dodatkiem groszku, fasolki, pora, parmezanu skropione cytryną to poezja nowych smaków zaskakuje na każdym etapie degustacji
Składniki:
2. Ryż gotujemy z odrobiną curry pieprzu i soli można bez curry jeśli ktoś nie lubi
3. Gotowy ryż wrzucamy na patelnię do warzyw dodając 3 łyżki pesto i parmezan możemy podlać delikatnie wodą w której gotowaliśmy ryż żeby danie nie było suche
4. Całość mieszamy dokładnie dodając sok z naszej ćwiartki cytryny
5. Na koniec pietruszka i pozostaje degustacja
Składniki:
- zielone pesto
- ryż
- zielony groszek
- zielona fasolka szparagowa cięta
- ser żółty (najlepszy tarty Parmezan)
- oliwa z oliwek
- ćwiartka cytryny
- zielona pietruszka, por
2. Ryż gotujemy z odrobiną curry pieprzu i soli można bez curry jeśli ktoś nie lubi
3. Gotowy ryż wrzucamy na patelnię do warzyw dodając 3 łyżki pesto i parmezan możemy podlać delikatnie wodą w której gotowaliśmy ryż żeby danie nie było suche
4. Całość mieszamy dokładnie dodając sok z naszej ćwiartki cytryny
5. Na koniec pietruszka i pozostaje degustacja
Komentarze
Prześlij komentarz