❤Kanapki z rzodkiewką i pastą paprykowo-selerową❤
.
▫WARTOŚCI ODŻYWCZE:
.
✔Energia: 523 kcal
✔Białko: 15 g
✔Tłuszcz: 21 g
✔Węglowodany: 67 g
.
▫SKŁADNIKI:
.
✅Chleb graham - 5 małych kromek (140 g)
✅Oliwa z oliwek - 2,5 łyżki (18 g)
✅Papryka zielona - 1 mała sztuka (110 g)
✅Seler korzeniowy - (70 g)
✅Bazylia (świeże liście) - 1 garść (18 g)
✅Rzodkiewka - 3 duże sztuki (55 g)
.
▫SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:
.
1. Paprykę pokrój w kostkę.
2. Blenduj paprykę, seler, bazylię i oliwę.
3. Rozsmaruj pastę na chlebie i dodaj rzodkiewkę.
.
▫WARTOŚCI ODŻYWCZE:
.
✔Energia: 523 kcal
✔Białko: 15 g
✔Tłuszcz: 21 g
✔Węglowodany: 67 g
.
▫SKŁADNIKI:
.
✅Chleb graham - 5 małych kromek (140 g)
✅Oliwa z oliwek - 2,5 łyżki (18 g)
✅Papryka zielona - 1 mała sztuka (110 g)
✅Seler korzeniowy - (70 g)
✅Bazylia (świeże liście) - 1 garść (18 g)
✅Rzodkiewka - 3 duże sztuki (55 g)
.
▫SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:
.
1. Paprykę pokrój w kostkę.
2. Blenduj paprykę, seler, bazylię i oliwę.
3. Rozsmaruj pastę na chlebie i dodaj rzodkiewkę.