Wytrawny omlet z szynką i pieczarkami
WARTOŚCI ODŻYWCZE:
Energia: 425 kcalBiałko: 26 g
Tłuszcz: 27 g
Węglowodany: 19 g
SKŁADNIKI:
Jaja - 3 średnie (140 g)Oliwa z oliwek - 1,5 łyżki (11 g)
Szynka kanapkowa - 1,75 plastra (35 g)
Pieczarki - 1,5 garści (85 g)
Płatki owsiane - 3 łyżki (25 g)
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:
1. Jajka wbij do miski i zmiksuj blenderem lub roztrzep widelcem, dodaj płatki, wymieszaj.2. Pokrój szynkę i pieczarki w kostkę.
3. Rozgrzej na patelni oliwę z oliwek i podsmaż szynkę oraz pieczarki.
4. Wylej na patelnię masę jajeczną.
5. Smaż omlet pod przykryciem.
48 798 tys. osób ma już efekty w odchudzaniu
Jeśli nie potrafisz sam zaplanować co jeść i jak ćwiczyć skorzystaj z opieki specjalistów.
Mnie pomogli to sztab wykwalifikowanych osób dietetyków klinicznych i sportowych trenerów personalnych fizjoterapeutów doktorantów.
Skuteczny plan dla mężczyzn i kobiet – sprawdź
Komentarze
Prześlij komentarz