Na tej DIECIE zrzuciłam 37 kg w niecały rok i w jaki sposób Ty możesz osiągnąć podobny sukces?
koniecznie sprawdź tutaj
Wartości odżywcze:
- Energia: 561 kcal
- Białko: 26 g
- Tłuszcz: 24 g
- Węglowodany: 55 g
Składniki:
- Mąka pełnoziarnista - 0,5 szklanki (85 g)
- Jaja - (19 g)
- Oliwa z oliwek - 2,5 łyżki (19 g)
- Woda mineralna - 0,5 szklanki (110 g)
- Filet z piersi kurczaka - 0,5 porcji (45 g)
- Pieczarki - 1,75 garści (95 g)
- Cebula - 0,5 sztuki (35 g)
Sposób przygotowania:
Przygotowanie ciasta:1. Mąkę, wodę oraz jaja wymieszaj ze sobą do uzyskania gładkiej konsystencji, odstaw na kilka minut.
2. Na patelni rozgrzej połowę ilości oliwy z oliwek i rozsmaruj po całej powierzchni.
3. Ciasto przemieszaj.
4. Na patelnię wylej cienką warstwę ciasta, dokładnie rozprowadź po dostępnej powierzchni.
5. Smaż z obu stron do uzyskania złocistego koloru.
Przygotowanie nadzienia:
1. Mięso dokładnie umyj, pokrój w kostkę i usmaż na rozgrzanej patelni z pozostałą ilością oliwy z oliwek.
2. Pieczarki umyj, obierz ze skórki i pokrój w cienkie plastry. Następnie duś je wraz z cebulką na patelni z odrobiną oliwy, aż pieczarki będą miękkie.
3. Mięso dokładnie wymieszaj z pieczarkami.
4. Na przygotowane naleśniki wyłóż nadzienie, a następnie całość złóż w ćwiartki.