Kanapki z łososiem, sałatą i rzodkiewką
WARTOŚCI ODŻYWCZE:
Energia: 313 kcalBiałko: 20 g
Tłuszcz: 8 g
Węglowodany: 40 g
SKŁADNIKI:
Chleb graham - 3 małe kromki (85 g)Łosoś wędzony - 2,5 plastra (45 g)
Len nasiona - 1,5 łyżeczki (6 g)
Jogurt naturalny 2% - 1,5 łyżeczki (16 g)
Rzodkiewka - 2 małe sztuki (23 g)
Sałata maślana - 1,5 liścia (16 g)
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:
1. Pieczywo posmaruj jogurtem naturalnym.2. Następnie połóż liść sałaty.
3. Na wierzchu umieść plaster łososia oraz pokrojoną rzodkiewkę.
4. Całość posyp siemieniem lnianym.
Komentarze
Prześlij komentarz