Kanapki z pomidorem i pastą jajeczno-rzodkiewkową
WARTOŚCI ODŻYWCZE:
Energia: 523 kcalBiałko: 21 g
Tłuszcz: 23 g
Węglowodany: 56 g
SKŁADNIKI:
Chleb graham - 3 duże kromki (120 g)Oliwa z oliwek - 2 łyżki (14 g)
Rzodkiewka - 7 dużych sztuk (120 g)
Jaja - 2 małe (80 g)
Szczypiorek - 0,5 pęczka (16 g)
Bazylia (świeże liście) - 0,25 garści (6 g)
Pomidor - 1 mała sztuka (90 g)
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:
1. Jajko ugotuj na twardo.2. Blenduj rzodkiewkę, jajko, szczypiorek, bazylię i oliwę.
3. Rozsmaruj pastę na chlebie i dodaj pomidor.
Bardzo fajny przepis, mega zdrowy, pożywny, w sam raz do pracy. Ja stosuje podobne przepis podczas układania diet dla klientek. Ps. teraz za subskrypcje strony jeden tydzień diety gratis :-) https://vitalfit.com.pl/
OdpowiedzUsuń