WARTOŚCI ODŻYWCZE: Energia: 655 kcal Białko: 21 g Tłuszcz: 22 g Węglowodany: 92 g SKŁADNIKI: Płatki owsiane - 6 łyżek (60 g) Mak niebieski - 0,25 szklanki (30 g) Banan - 2 małe sztuki (200 g) Jogurt naturalny 2% - 0,5 szklanki (120 g) Żurawina suszona - 1,5 łyżki (20 g) SPOSÓB PRZYGOTOWANIA: 1. Płatki owsiane zalej niewielką ilością wrzątku, tuż nad poziom płatków. 2. Odstaw na 2-5 minut do napęcznienia. 3. Dodaj jogurt, banana, suszoną żurawinę oraz mak. Jak zrzuciłem 35kg i wyrzeźbiłem sześciopak wywiad dla WP
Witaj w świecie zdrowego gotowania! Odkryj tysiące przepisów na naszym fit blogu, które pomogą Ci schudnąć i cieszyć się smacznym jedzeniem.