Tortellini – tradycyjne włoskie pierożki z nadzieniem mięsnym, grzybowym bądź serowym, podawane z sosem pomidorowym.
Na koniec całość posypuje się tartym serem
A ja dla odmiany zrobiłem wersję z pikantnym czerwonym barszczykiem i wyszło całkiem ciekawie takie danie na szybko bazą był rosół który często w wielu domach zostaje z niedzieli.
Popularne dania - Tostowanie na śniadanie Jajecznica ze szpinakiem
Makaron penne z łososiem Risotto z warzywami
Na koniec całość posypuje się tartym serem
A ja dla odmiany zrobiłem wersję z pikantnym czerwonym barszczykiem i wyszło całkiem ciekawie takie danie na szybko bazą był rosół który często w wielu domach zostaje z niedzieli.
Popularne dania - Tostowanie na śniadanie Jajecznica ze szpinakiem
Makaron penne z łososiem Risotto z warzywami
Komentarze
Prześlij komentarz