Wartości odżywcze: Energia: 632 kcal Białko: 26 g Tłuszcz: 30 g Węglowodany: 65 g Składniki: Płatki owsiane - 5 łyżek (50 g) Jaja - 3 małe (120 g) Oliwa z oliwek - 1,5 łyżki (12 g) Gruszka - 1 sztuka Banan - 1 średnia sztuka (150 g) Jogurt naturalny 2% - 0,25 szklanki (60 g) Sposób przygotowania: 1. Płatki owsiane zalej wrzątkiem według instrukcji na opakowaniu. 2. Oddziel białko od żółtka, a następnie ubij na sztywną pianę. 3. Żółtko zmieszaj z przygotowanymi płatkami owsianymi oraz jogurtem naturalnym. 4. Uzyskaną masę dodaj do ubitych białek. 5. Ciasto smaż na rozgrzanej oliwie z oliwek pod przykryciem. 6. Omlet podawaj posmarowany jogurtem naturalnym, z pokrojoną gruszką i bananem Na skróty: Strona główna Jak zrzuciłem 35kg przepisy na instagramie Suplementy Diety Dieta i treningi dla Pań Dieta i treningi dla mężczyzn Przepisy na Facebooku @wojtigotuje
Witaj w świecie zdrowego gotowania! Odkryj tysiące przepisów na naszym fit blogu, które pomogą Ci schudnąć i cieszyć się smacznym jedzeniem.