Serek wiejski z kukurydzą podany z bułką z sałatą
Wartości odżywcze:
- Energia: 557 kcal
- Węglowodany: 66 g
- Tłuszcz: 16 g
- Białko: 33 g
Składniki:
- Serek wiejski - 7,5 łyżki (180 g)
- Bułka pszenna - 2 małe sztuki (100 g)
- Kukurydza - (18 g)
- Sałata - 2 liście (18 g)
- Masło - 0,5 łyżki (5 g)
- Sól - 2 szczypty (1 g)
- Pieprz czarny ziarnisty - 2 szczypty (1 g)
Sposób przygotowania:
1. Serek wymieszaj z kukurydzą, dopraw solą i pieprzem.
2. Bułkę przekrój i posmaruj masłem. Na bułkę połóż sałatę.
3. Serek podawaj z bułką z sałatą.
Komentarze
Prześlij komentarz