Wartości odżywcze: Energetyczność posiłku: 579,31 kcal Białko: 18,19 g Tłuszcz: 14,98 g Węglowodany: 92,25 g Składniki: Płatki owsiane - 6,5 łyżki (65 g) Gruszka - 1 duża sztuka (170 g) Żurawina suszona - 2,5 łyżki (30 g) Słonecznik - 3 łyżki (25 g) Jogurt naturalny 2% - 0,5 szklanki (130 g) Sposób przygotowania: 1. Płatki owsiane zalej niewielką ilością wrzątku, tuż nad poziom płatków. 2. Odstaw na 2-5 minut do napęcznienia. 3. Dodaj jogurt, gruszkę pokrojoną w plastry, żurawinę oraz słonecznik. Na skróty Strona główna Jak zrzuciłem 35kg przepisy na instagramie Suplementy Diety Wywiad dla Bakalland Dieta i treningi dla Pań
Witaj w świecie zdrowego gotowania! Odkryj tysiące przepisów na naszym fit blogu, które pomogą Ci schudnąć i cieszyć się smacznym jedzeniem.