Wytrawny omlet na ostro z pomidorem i chili WARTOŚCI ODŻYWCZE: Energia: 610 kcal Białko: 33 g Tłuszcz: 33 g Węglowodany: 45 g SKŁADNIKI: Jaja - 5 małych (220 g) Oliwa z oliwek - 1 łyżka (9 g) Pomidorki koktajlowe - 8,5 sztuki (170 g) Chili - 2 szczypty (2 g) Płatki owsiane - 6 łyżek (60 g) SPOSÓB PRZYGOTOWANIA: 1. Jajka wbij do miski i zmiksuj blenderem lub roztrzep widelcem, dodaj płatki, wymieszaj. 2. Pomidorki pokrój na połówki i dodaj do jajek. 3. Dopraw masę jajeczną szczyptą chili. 4. Rozgrzej na patelni oliwę z oliwek. 5. Wylej masę na patelnię i smaż omlet pod przykryciem. Tagi: dieta, omlet , jaki omlet na diecie, dietetyczne omlety , moja dieta, jak schudnąć, co jeść na diecie, jak się odchudzić, moje odchudzanie, omlety, przepisy, dobry przepis na omleta, jak zrobić omleta
Witaj w świecie zdrowego gotowania! Odkryj tysiące przepisów na naszym fit blogu, które pomogą Ci schudnąć i cieszyć się smacznym jedzeniem.