Spaghetti z mięsem z indyka Składniki: Cebula - 1/5 sztuki (20g) Indyk, mięso mielone smażone 15 % tłuszczu - 1/2 szklanki (100g) Makaron pełnoziarnisty North Coast - 1/3 szklanki (30g) Pomidory w puszce - 1/3 szklanki (100g) Bazylia, suszona - 1 łyżeczka (1g) Pieprz czarny - 1 szczypta (1g) Sól Himalajska Sante 350g - 1/5 łyżeczki (1g) Sposób przygotowania: Makaron ugotować al dente. Mięso mielone z indyka podsmażyć na patelni bez dodatku tłuszczu. Pomidory z puszki poddusić z cebulą. Doprawić do smaku, połączyć z mięsem mielonym. Podawać z makaronem. Obiad (E: 404kcal, B o.: 31.26g, T: 18.63g, W o.: 29.74g) Opieka Dietetyka w niskiej cenie dla czytelników bloga do zamówienia tutaj
Witaj w świecie zdrowego gotowania! Odkryj tysiące przepisów na naszym fit blogu, które pomogą Ci schudnąć i cieszyć się smacznym jedzeniem.