Tofu z kaszą gryczaną, mieszanką warzyw meksykańskich i sezamem Wartości odżywcze: Energia: 929 kcal Węglowodany: 115 g Tłuszcz: 26 g Białko: 46 g Składniki: Kasza gryczana - 0,75 szklanki (120 g) Tofu - 3,25 porcji (150 g) Mieszanka warzyw, meksykańska - 3,5 porcji (325 g) Oliwa z oliwek - 1,5 łyżeczki (7 g) Sezam - 1 łyżka (7 g) Sposób przygotowania: 1. Kaszę ugotuj zgodnie z instrukcją na opakowaniu. 2. Tofu pokrój w małą kostkę, podsmaż na rozgrzanej patelni do złotego koloru. 3. Warzywa podduś na pozostałej ilości oliwy. Pod koniec duszenia dodaj tofu, całość podgrzewaj jeszcze przez kilka chwil, dopraw pieprzem. 4. Wymieszaj makaron z tofu i warzywami. 5. Wymieszaj kaszę z tofu i warzywami, posyp sezamem. foto z diety od Fabryki Siły To ja po sumiennym stosowaniu diety z Fabryki Siły i moja metamorfoza
Witaj w świecie zdrowego gotowania! Odkryj tysiące przepisów na naszym fit blogu, które pomogą Ci schudnąć i cieszyć się smacznym jedzeniem.